Bedrijfsfilm
Submenu

Over HDB

Civiele techniek zien we overal om ons heen, zoals bruggen, dijken, sluizen, riolering en wegen. Bijna als vanzelfsprekend fietsen, wandelen of rijden we hier overheen. Vanzelfsprekend voor u, maar niet voor HDB Civiel.
 
Over ons
Vanaf 2001 helpen wij u iedere dag weer veilig en snel op weg. We werken voor organisaties als Rijkswaterwaterstaat, grote- en middelgrote gemeenten, waterschappen, aannemersbedrijven en particulieren. Geen opdracht is ons te groot óf te klein, omdat wij een uitdaging zien in ieder civiel vraagstuk.
 
Onze aanpak is allesomvattend. Van een stuk grond naar een volledig aangelegde infrastructuur. U hoeft nergens meer naar om te kijken. Wij bieden de oplossing voor al uw civiele vraagstukken. Zodat u –als vanzelfsprekend- veilig op pad kunt.
 
Van verzorgen tot ontzorgen
Civiele techniek is voor iedereen, voor iedere dag. Het is onze missie om u zo efficiënt en goed mogelijk op weg te helpen. Door te verzorgen en te ontzorgen. We verzorgen het hele traject: van ontwerp tot realisatie en beheer. We ontzorgen u, want onze aanpak is allesomvattend.
 
HDB voor een mooiere wereld
Civiele bouw is een belangrijk onderdeel van hoe onze omgeving eruitziet, het vormt onze wereld en de wereld vraagt om vernieuwende oplossingen en ideeën. Wij bieden daarom geen antwoord op de vraagstukken van vandaag, maar kijken naar de wereld van morgen. We lopen hierin niet voor- maar achterop, omdat wij geloven dat wij dat duwtje in de rug zijn om samen met u te gaan voor een duurzame toekomst. Omdat we ook over honderd jaar nog willen genieten van onze mooie natuur en bijzondere architectuur.